Gyakran ismételt kérdések

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Felszerelési és technikai kérdések

Gyakori kérdések a VIONN Go felszerelésével és alkalmazásával kapcsolatosan.

Nem igényel semmilyen szaktudást, nagyon egyszerűen néhány lépésben felhelyezhető. A csomagban küldünk minden segédletet és pontos felszerelési útmutatót.

Természetesen. Fel lehet helyezni álló helyzetben és fekvő helyzetben is. A működését nem befolyásolja, hogy milyen irányba néz.

Bármely gépjárműre, teherautóra és motorkerékpárra fel lehet szerelni. Javasoljuk, hogy a gépjármű front részére történjen a felhelyezés, ahogyan a felszerelési útmutatóban is jelöljük.

A motorháztető alá és a hűtőrács mögé is be lehet tenni. Egyáltalán nem bonyolult, 5 perc alatt teljesíthető. A telepítéshez pontos segédletet csomagolunk a termék mellé. A felhelyezés nem igényel szaktudást, bárki által otthon elvégezhető.

Ez a világ egyik legerősebb kétoldalú ragasztóanyaga, amit a 3M cég gyárt. Teszteltük, hosszútávon bírja az automata autómosókat is.

1 db VIONN Go pontosan 1 gépjárműhöz társítható és állandó jelleggel rögzíthető. Azonban, ha eladja a gépjárművet az átszerelés megoldható egy új, originált ragasztóval. Ebben az esetben jelezni kell felénk is, hogy a regisztrációnál megadott alvázszámot rendszerünkben módosítsuk.

A bekapcsológombot legalább 2 mp-ig nyomva kell tartani. Ekkor egy apró led jelzés felvillan majd egyből kialszik. Ezután a készülék aktív. A VIONN Go-t nem lehet kikapcsolni.

Az energiaforrás élettartama 1 év, nem cserélhető és nem tölthető. Ezután a készülék eldobandó és új VIONN Go készülék vásárlása javaslott.

A VIONN Go beépített hangszóróval rendelkezik, amelyet egy beépített energiaforrás működtet. A hangszóró ultrahang tartományba eső frekvencián bocsájt ki hangot, amely távol tartja a vadakat. Az energiaforrás élettartama 1 év, nem cserélhető és nem tölthető. Ezután a készülék eldobandó és új VIONN Go készülék vásárlása javaslott.

A kísérleteket több mint 100 autó bevonásával végeztük el. Az eszköz minden esetben rendeltetésnek megfelelően működött, a fél éves tesztidőszak alatt nem történt vadgázolás a tesztben résztvevő járművekkel. A VIONN Go tervezője már 5 éve dolgozik vadriasztó berendezések fejlesztésén, az általa használt technológiát és frekvenciát világszerte már több ezer autós használta megelégedéssel.

A VIONN G burkolata fagy és hőálló, a belső szerkezet működése zavartalan -40°C és +60°C között

Igen, a bekapcsolást követően néhány óráig tapasztalható némi sípolás, berregés, de nem minden esetben. Ha ezt tapasztalják nem kell megijedni, ez a kalibrálás hangja, amint rááll az előre hangolt frekvenciára utána emberi fül nem fogja hallani a készülék hangját.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

VIONN Go hatása az állatokra

A VIONN Go vadriasztó működési hatásai a vadállatokra és háziállatainkra.

Az állatok észlelik a kiadott hangot, s ezzel együtt a gépjármű közeledtét, majd a gépjárműtől eltávolodnak vagy földbe gyökerezett lábbal egyhelyben maradnak. Ez egy tanulmányainkon alapuló frekvencia. A VIONN Go 99%-os biztonságot nyújt.

Az állatok a hang irányát tudják behatárolni és a hang irányától ellentétes irányba mozdulhatnak el.

Elsősorban az őzek, szarvasok és a vaddisznók érzékelik. A háziállatok is érzékelhetik, azonban nem okoz számukra magatartásbeli problémákat.

Igen, természetesen. Az utastérbe nem hallatszik be és a háziállatokra nincsen negatív hatással.

Regisztrációs, használat és kárbejelentés

Garanciával és kártérítéssel kapcsolatos kérdések, egisztrációs segédlet. 

Semmi probléma, kérjük a dobozon lévő kódot regisztrálni.

Elsőként bizonyosodjon meg róla, hogy a kódot a cimke szerint írta be: azaz a kód elején lévő “VIONN” kiírás végig nagybetűvel van írva és a kötőjel(ek) is jó helyre kerültek. 

Ha ennek ellenére sem fogadja el rendszerünk a regisztrációs kódot, úgy próbálja meg mobilkészülékével a beviteli mező mellett megjelenő ikonra kattintva beolvasni a cimkén található QR kódot. 

Amennyiben így is problémába ütközik, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Kapcsolattartási adatokat kérünk, de nem kell, hogy az illető legyen a gépjármű tulajdonosa vagy használója. A garancia érvényesítéséhez sem feltétel, hogy a tulajdonosi és a regisztrációnál megadott adatok egyezzenek.

Nem, mivel állandó jelleggel rögzíthető, nem lehet le-fel pakolgatni. Ezenkívül a Termékregisztrációnál kérjük a VIONN Go azonosítóját és a társított gépjármű alvázszámát, így 1 db VIONN Go csak 1 gépjárműre használható.

Fel kell keresni munkatársainkat, akik készséggel állnak az ügyfél rendelkezésére. Kérik a körülményeket, rendőrségi jegyzőkönyvet és ha mindent rendben találtak, kifizetésre kerül a kárösszeg a weboldalunkon szereplő felső határig.

Az aktiválástól számított 1 évig, mivel a termék élettartama 1 év.

Emlékeztető e-mailt küldünk a regisztrált e-mail címre, hogy a VIONN Go élettartama hamarosan lejár, így gondoskodhat az újravásárlásról. A VIONN Go beépített energiaforrással rendelkezik, melynek élettartama 1 év. Ezután a készülék eldobandó.

A VIONN Go óvatosan eltávolítható a gépjárműről, majd egy új sérülésmentes ragasztóval rögzíthető az új gépjárműn. Kérjük küldje meg számunkra emailben egyidejűleg a korábbi és az új gépjármű alvázszámát, hogy a társított regisztrációt módosíthassuk.

Kosár 0