Gyakran ismételt kérdések

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Felszerelési és technikai kérdések

Gyakori kérdések a VIONN Go felszerelésével és alkalmazásával kapcsolatosan.

Nem igényel semmilyen szaktudást, nagyon egyszerűen néhány lépésben felhelyezhető. A csomagban küldünk minden segédletet és pontos felszerelési útmutatót.

Természetesen. Fel lehet helyezni álló helyzetben és fekvő helyzetben is. A működését nem befolyásolja, hogy milyen irányba néz.

Bármely gépjárműre, teherautóra és motorkerékpárra fel lehet szerelni. Javasoljuk, hogy a gépjármű front részére történjen a felhelyezés, ahogyan a felszerelési útmutatóban is jelöljük.

A motorháztető alá és a hűtőrács mögé is be lehet tenni. Egyáltalán nem bonyolult, 5 perc alatt teljesíthető. A telepítéshez pontos segédletet csomagolunk a termék mellé. A felhelyezés nem igényel szaktudást, bárki által otthon elvégezhető.

Ez a világ egyik legerősebb kétoldalú ragasztóanyaga, amit a 3M cég gyárt. Teszteltük, hosszútávon bírja az automata autómosókat is.

1 db VIONN Go pontosan 1 gépjárműhöz társítható és állandó jelleggel rögzíthető. 

A bekapcsológombot legalább 2 mp-ig nyomva kell tartani. A bekapcsolást, egy világító led jelzi vissza (kék, piros, sárga). Ezután a készülék aktív. A VIONN Go-t nem lehet kikapcsolni.

Az energiaforrás élettartama 1 év, nem cserélhető és nem tölthető. Ezután a készülék eldobandó és új VIONN Go készülék vásárlása javaslott.

A VIONN Go beépített hangszóróval rendelkezik, amelyet egy beépített energiaforrás működtet mozgás közben. A hangszóró ultrahang tartományba eső frekvencián bocsájt ki hangot, amely távol tartja a vadakat. Az energiaforrás élettartama 1 év, nem cserélhető és nem tölthető. Ezután a készülék eldobandó és új VIONN Go készülék vásárlása javaslott.

A készülék forgalomba hozatala előtt, az eszközt többféle autótípussal teszteltük. Ezen féléves tesztidőszak alatt, az eszköz rendeltetésnek megfelelően működött.

A VIONN Go burkolata fagy és hőálló, a belső szerkezet működése zavartalan -40°C és +60°C között

Igen, a bekapcsolást követően tapasztalható némi sípolás, berregés, de nem minden esetben. Ha ezt tapasztalják nem kell megijedni, ez a kalibrálás hangja, amint rááll az előre hangolt frekvenciára utána emberi fül nem fogja hallani a készülék hangját.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

VIONN Go hatása az állatokra

A VIONN Go vadriasztó működési hatásai a vadállatokra és háziállatainkra.

Az állatok észlelik a kiadott hangot, s ezzel együtt a gépjármű közeledtét, majd a gépjárműtől eltávolodnak vagy földbe gyökerezett lábbal egyhelyben maradnak. Ez egy tanulmányainkon alapuló frekvencia. A VIONN Go 99%-os biztonságot nyújt.

Az állatok a hang irányát tudják behatárolni és a hang irányától ellentétes irányba mozdulhatnak el. Viszont, mivel vadállatokról van szó, ezért teljes bizonyossággal nem zárható ki annak a ténye, hogy az adott szituációban a várt hatással ellentétesen fog reagálni az állat. Fontos szem előtt tartani a KRESZ szabályainak betartását.

Elsősorban a nagyobb testű állatokra lett kifejlesztve az eszköz (őzek, szarvasok, vaddisznók) érzékelik. A nagyobb testű háziállatok is érzékelhetik, azonban nem okoz számukra magatartásbeli problémákat.

Igen, természetesen. A háziállatokra nincsen negatív hatással.

Nem. Ennek két fő oka, hogy a készülék álló helyzetben kikapcsol, illetve teljesen más frekvencián dolgozik, mint a nyest riasztó készülékek.

Regisztrációs, használat és kárbejelentés

Garanciával és kártérítéssel kapcsolatos kérdések, egisztrációs segédlet. 

Kapcsolattartási adatokat kérünk, de nem kell, hogy az illető legyen a gépjármű tulajdonosa vagy használója. A garancia érvényesítéséhez az szükséges, hogy a VIONN Go készüléket hozzá tudjuk rendelni a járműhöz, amelyre felszerelésre került (alvázszám megadásával).

Nem, mivel állandó jelleggel rögzíthető, nem lehet le-fel pakolgatni. Ezenkívül a Termékregisztrációnál kérjük a VIONN Go azonosítóját és a társított gépjármű alvázszámát, így 1 db VIONN Go csak 1 gépjárműre használható.

Weboldalunk kárbejelentő oldalán https://myvionn.com/karbejelentes/ van lehetőség jelezni az esetleges kárigényt (0-24). Bejelentést követően az Ügyfélszolgálati munkatárs további tájékoztatást ad az ügyintézés folyamatáról és teendőiről.

A regisztrációtól számított 1 évig, mivel a termék élettartama 1 év.

Alapvetően a vásárlástól számított 30 napon belül meg kell tenni a regisztrációt. Ellenkező esetben a regisztráció dátumának a vásárlástól számított 30 nap lesz figyelembe véve esetleges kárigény felmerülésekor.

Emlékeztető e-mailt küldünk a regisztrált e-mail címre, hogy a VIONN Go élettartama hamarosan lejár, így gondoskodhat az újravásárlásról. A VIONN Go beépített energiaforrással rendelkezik, melynek élettartama 1 év. Ezután a készülék eldobandó.

A VIONN Go óvatosan eltávolítható a gépjárműről, majd egy új sérülésmentes ragasztóval rögzíthető az új gépjárművön. Kérjük küldje meg számunkra emailben egyidejűleg a korábbi és az új gépjármű alvázszámát, hogy a társított regisztrációt módosíthassuk.

Kosár 0