VIONN - Tájékoztatás

Változás Általános Szerződési Feltételeinkben – 2023 november 24

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Szeretnénk tájékoztatni Önt az általunk végrehajtott változásokról, különös tekintettel a garanciaidő csökkentésére, amelyre az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) módosítása is kiterjed. Ezek a változások részei egy szélesebb strukturális átalakulásnak, amely július óta zajlik, amikortól az értékesítési tevékenységet új cég és csapat vette át.

Az új csapatunk a termékfejlesztés terén számos kihívással szembesült, és a tapasztalatok alapján úgy értékelte, hogy további technológiai fejlesztések szükségesek a termék hosszú távú megbízhatósága és teljesítményének növeléséhez. Ennek fényében döntöttünk úgy, hogy az ÁSZF-ben rögzített garanciaidőt 2 évről 1 évre csökkentjük 2023. november 24-tól.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a fenti dátum előtt vásárolt készülékre a két év garancia időszak vonatkozik továbbra is.

Ezt az intézkedést nem csupán a technológiai haladásunk, hanem az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás szempontjából is fontosnak tartjuk. Az új csapatunk elkötelezett abban, hogy az ügyfeleink számára továbbra is magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtson. A garanciaidő csökkentése lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabb és hatékonyabb szolgáltatásokat biztosítsunk Önöknek, és még inkább kielégítsük az Önök igényeit.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a változásokról, és a frissített ÁSZF-ben minden szükséges információ elérhető. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az új struktúra és a technológiai fejlesztések irányába tett lépéseink célja a termékeink minőségének további növelése, valamint a szorosabb és hatékonyabb ügyfélkapcsolatok kialakítása.

 

Köszönjük megértésüket és türelmüket.

 

Tisztelettel,

Vionn Team

Kosár 0